Workshops & Keynotes

Workshops

Ik heb het meest geleerd van de diversiteit aan mensen met wie ik heb gewerkt en heb een missie om deze kennis, inzichten, trucs en inzichten te delen. Daarvoor creëerde ik workshops.

Afhankelijk van het verzoek en de doelstellingen variëren ze van 1 dag tot een 3-daagse workshop. Het kan individueel of voor groepen (max 5). Stuur me je specificaties en ik stuur je een voorstel.

Creativiteit Quake

Creativiteit is zien wat anderen zien en denken wat niemand anders ooit heeft gedacht (Einstein).

In deze workshops verkennen we vele manieren om dingen anders te zien, ontdekken we hoe het stellen van een andere vraag leidt tot nieuwe inzichten en mooie ideeën en hoe de kunst van het niets doen een grote bron van inspiratie is. Je leert er ook hoe je ideeën moet verkopen, waarvoor dezelfde hoeveelheid creativiteit nodig is.

Creativity Quake is nuttig voor creatieven, accountmensen en marketeers en zal de manier waarop je de wereld ziet veranderen, waardoor je echt een creatiever persoon wordt.

Strategenius

Strategie is uitzoeken wat je niet moet doen (Steve Jobs).

In deze workshop leren we de juiste vragen te stellen (met behulp van AI), inzichten, gedachten en ideeën te verzamelen en het geduld op te brengen om het te laten bezinken. We leren anders te denken, op zoek te gaan naar de briefing achter de briefing, hoe een creatieve briefing te schrijven, een geweldig idee te herkennen en hoe verhalen te vertellen als onderdeel van onze eigen verkoopstrategie en waarom.


Strategenius masterclass in strategisch denken en doen. Het is nuttig voor creatieven, accountmensen, marketeers en C-suit om elkaar te begrijpen en betere beslissingen te nemen.

Keynotes

Ik heb verschillende Keynote speeches gehouden (zie hieronder), maar ik kan er ook een op maat maken, afhankelijk van een specifiek onderwerp. Deze keynotes zijn ready to go:

  • De kracht van old school branding in een door sociale media gedreven wereld
  • Fris denken: Een nieuwe benadering van oude gewoonten
  • 12 regels voor creatief denken
  • Consultative selling, de kunst van verkopen

Gerard Hoff

Follow us and get involved by tagging Gerard Hoff using our official hashtags.

Social Share

CONTACT INFO

Copyright © Gerard Hoff 2023. All rights reserved