KLEINE LIEFDE

Onze relatie met Lovechock (chocolade van veganistische, rauwe cacaoboeren) een eerlijke prijs) gaat ver terug, tot waar ze net begonnen.

Deze keer kwamen ze naar ons toe met een nieuw merk dat geïntroduceerd moest worden, genaamd Little Liefde. Het was gericht op supermarkten. tijdens het proces vonden we een oude Maya wijsheid (zie rechts) en kwamen we op het idee van “de eerste mindful chocolade in de wereld”. Van daaruit creëerden we hun (sociale) verhalen.

Parallel herpositioneerden we LoveChoc (het originele merk, biowinkels). We moesten want sinds ze begonnen zijn dingen veranderd en veel (huismerk) merken sprongen in die kar.

Het is LoveChock die de beweging heeft gestart van een chocolade die een duurzame bijdrage aan het welzijn van mensen en de planeet, waarbij de boeren worden beloond in een eerlijke manier. Ze is ‘de moeder’ van Kleine Liefde, dus Kleine Liefde zou zich kunnen ‘gedragen’ als de dochter, het begin van de nieuwe generatie.

Kijk eens op little.love en lovechock.com

Gerard Hoff

Follow us and get involved by tagging Gerard Hoff using our official hashtags.

Social Share

CONTACT INFO

Copyright © Gerard Hoff 2023. All rights reserved