Over mij

Over mij

Ik sta bekend als een energieke, creatieve, hands-on strateeg….

Creatieve academicus

Na mijn studie marketing & marktonderzoek en management & organisatie ben ik als marketeer aan de slag gegaan. In mijn vroege carrière werkte ik voor chocolade, koffie, Italiaanse pastasauzen en sigaretten, de geneugten van het leven (in die tijd). Het is ook toen ik leerde over de kracht van merken en mijn passie en talent ervoor.

Meer merken

Ik ben naar de reclame overgestapt omdat ik voor meer dan een klein aantal merken kon werken en rechtstreeks met creatieven en klanten (een perfecte situatie en de meest interessante mix). Later kreeg ik de kans om onderzoek te doen naar wereldwijde merken. Zitten met alle gegevens en informatie was alsof je in een snoepwinkel was.

Meer inzichten

Werken in Indonesië en Japan was een van de meest inzichtgevende periodes van mijn leven, zowel persoonlijk als professioneel. Tegenwoordig werk ik vanuit Nederland aan projecten en met teams over de hele wereld. Ik hou van de culturele diversiteit, de verhalen en de energie, die op zichzelf al een bron van inspiratie zijn.

Inspiratie en actie

Gaandeweg heb ik een grote verscheidenheid aan product- en categorie-ervaring opgedaan, plus een reeks benaderingen en methodologieën. Ik begrijp de problemen snel en kan ze snel vertalen naar inspiratie en actie. Ik ben gewend om in internationale omgevingen te werken, complexe uitdagingen aan te gaan en met verschillende mensen samen te werken.

Ik geloof dat een goede samenwerking en output begint met een goed gesprek, dus laten we daar beginnen.

Gerard Hoff

Follow us and get involved by tagging Gerard Hoff using our official hashtags.

Social Share

CONTACT INFO

Copyright © Gerard Hoff 2023. All rights reserved