ARHT

Het begon met het verzoek om een nieuwe website voor ARHT te maken ter vervanging van de oude, een bedrijf dat wereldwijd holografische projecties uitvoert, en resulteerde in een complete make-over van het merk, logo, positionering en communicatiestijl.

Ons credo was “Verzet je tegen het gebruikelijke” Toen de concurrentie nog aan het uitleggen was ARHT ging verder dan de technologie en liet de voordelen zien.

Ook hebben we de competitie ‘geherdefinieerd’. Niet alleen bedrijven die holografische Technologie, maar ook luchtvaartmaatschappijen en reisondernemingen en door dit te doen, kunnen we benadrukte de service en het ‘maak het gemakkelijk’-aspect van ARHT, met behulp van ‘Ruimte Time Travel Company’ als het drijvende idee en de introductie van Holo Sapiens.

Het resultaat is een vrij en dynamisch ontwerp (ruimte, airtliners) en uitdagende communicatie richtte zich op de voordelen van het gebruik van holografische projecties. Naast het creëren van impact als presentator met behulp van deze technologie, bespaart het tijd en de planeet. Grootste voordeel? Thuis zijn voor het avondeten.

Wees er als een hologram

Kijk op ARHT.tech

Gerard Hoff

Follow us and get involved by tagging Gerard Hoff using our official hashtags.

Social Share

CONTACT INFO

Copyright © Gerard Hoff 2023. All rights reserved