RENEXUS

Onroerend goed NFT uitwisseling

Renexus is een interessant en nog steeds lopend project.

Het doel van het bedrijf, gevestigd in India met kantoren in Singapore en Dubai, is om ‘small-pocket-people’ te helpen investeren in onroerend goed, een van de sterkste activa ter wereld (naast goud), met behulp van NFT’s (ja, cryptovaluta) en een betere ROI genereren dan een spaarrekening.

We zijn zelfs bezig met het opzetten van de eerste Real Estate NFT Exchange ter wereld. Het is een ingewikkeld en ‘eng’ ding, daarom hebben we het rij-idee zo simpel mogelijk gemaakt mogelijk en heel rechttoe rechtaan “Easy does it”.

Het idee erachter is natuurlijk dat we winstgevende investeringen doen… toegankelijk voor gewone mensen. Er wordt nog aan gewerkt, maar op dit moment hebben we hebben een gemeenschap van bijna 20.000 mensen die investeren en winst maken.

We hebben de merknaam en het merkboek gemaakt en werken momenteel aan de technisch platform, de website, de introductie van een nieuw token en de marketing eromheen.

Dus, nog steeds werk in uitvoering (we kunnen het merkboek delen als we elkaar ontmoeten)

Gerard Hoff

Follow us and get involved by tagging Gerard Hoff using our official hashtags.

Social Share

CONTACT INFO

Copyright © Gerard Hoff 2023. All rights reserved